Profesionální technologie na splátky

Profesionální technologie na splátky

Investice do kvality je důležitá, a to hned z několika důvodů: 

  • Kvalitní produkty mají delší životnost
  • Podporování poctivých výrobců, kteří dávají přednost kvalitě před kvantitou má smysl už z hlediska omezení neetické masivní produkce jakýchkoliv materiálů
  • S kvalitou si většinou kupujete i jistotu solidního jednání v případě reklamace, výměny nebo jiných vratek
  • Za kvalitním produktem stojí v 90% životní příběh a dlouhá cesta plná úsilí a píle

V tomto ohledu pravděpodobně není debaty. Kvalita dělá mnoho. A u kávovarů to platí obzvlášť. Každý přece chce dlouhou životnost přístroje, zde se můžeme klidně bavit i o desítkách let, a dokonalý výsledek v oblíbeném šálku. Na reklamace není čas. Pokud je to kávovar určený do gastronomického provozu, musí spolehlivě fungovat a něco vydržet. Takové přístroje samozřejmě nejsou levnou záležitostí. Proto nabízíme prodej profesionálních kávovarů La Marzocco a dalšího baristického příslušenství na splátky s přátelskými podmínkami. Chceme šířit lahodnou kávu a rádi bychom, aby si profesionální technologii mohl dovolit každý provozovatel gastro podniku, ať už se jedná o menší kavárnu, nebo hotel.

Jak funguje splátkový kalendář na kávovary a další příslušenství?

Celé financování pro nás zajišťuje společnost Essox, se kterou máme dlouhodobě příjemné a férové zkušenosti. Proces je jednoduchý a rychlý. Schválení splátkového kalendáře nikdy netrvá déle než 3 dny. Jak je třeba postupovat? 

Začněte tím nejpříjemnějším – výběrem a konfigurací kávovaru. Jakmile budete mít jasno, kolik peněz budete na koupi nové profesionální technologie potřebovat, zašlete nám poptávku skrz jednoduchý formulář na našem e-shopu. My vás po přezkoumání objednávky budeme kontaktovat a požádáme vás o zaslání stěžejních informací, které bude společnost Essox potřebovat ke schválení financování. Celý tento postup nepřesáhne tři dny, snažíme se jednat opravdu rychle a především transparentně. Budete mít přehled o každé zprávě i utracené koruně. Sami si také nastavíte délku splácení. Splátkový kalendář je možné získat až na 74 měsíců s průměrným úrokem 8,5 %.

Po schválení ze strany Essox se okamžitě pouštíme do práce a děláme vše proto, abyste měli své profesionální technologie v plné kráse co nejdříve u sebe a mohli začít připravovat tu nejlahodnější kávu široko daleko. Splátky následně probíhají standardně tak, jak jste zvyklí.

Jak správně vybrat kávovar v pár krocích?

Pro ten správný výběr je třeba si v první řadě odpovědět na jednu důležitou otázku: Jaké bude poslání nového kávovaru? Bude muset snášet nadměrně rušný provoz, nebo bude sloužit v ne tak frekventovaném prostředí? Důležitá je také informace, která nám řekne, jak velký prostor pro kávovar máte. Můžete si dovolit například třípákový, nebo potřebujete prostor ušetřit a bude moudřejší sáhnout po skromnější variantě jednopákového kávovaru? Tyto skutečnosti je třeba znát. Poté se můžete vrhnout do vybírání vašeho nového La Marzocco parťáka. 

Pro vysoce frekventovaná místa můžeme doporučit například kávovar La Marzocco KB90, který je pro rychlost a efektivitu práce přímo stvořený. Tomuto kávovaru byla věnována technologie, která dokáže baristům ušetřit nejen úsilí, ale i čas, který je v rušném provozu velmi potřeba.

No a pokud máte méně prostoru a na kávovar nebudete mít tak vysoké nároky v ohledu na počet espress denně, ideální volbou pro vás bude jednopákový GS3. Nezabere více prostoru, než skutečně musí a je stejně výkonný, spolehlivý a kvalitní jako ostatní La Marzocco kávovary i přes to, že je původně vytvořen pro kolekci La Marzocco Home. 

Výběr je ale mnohem širší. V nabídce máme La Marzocco kávovarů opravdu mnoho a samozřejmě i mnoho dalšího vybavení. Jsme si proto naprosto jistí, že si  u nás každý najde ten svůj.