Kvalitní káva do kanceláře? Jednoznačně od Coffee Source!

Kvalitní káva do kanceláře? Jednoznačně od Coffee Source!

Káva je častým pracovní benefitem. Podporuje bdělost, soustředěnost a její rituál zároveň dokáže krásně utužovat kolektiv. A jelikož není větší úspěch, než mít zdravý a spokojený interní kolektiv, předpokládáme, že nám v tomhle dáte za pravdu – kvalitní kávovar a výborná káva na pracovišti jsou naprostou nutností. Pokud souhlasíte a i přes to víte, že to u vás je trochu jinak, nebo je stále prostor pro zlepšení, čtěte dál. My v Coffee Source se totiž specializujeme i na kancelářské prostory a rádi vám zařídíme od A do Z vše, co budete potřebovat k tomu, abyste si mohli během pracovního nasazení vychutnat skvělý šálek espressa či jiného oblíbeného kávového nápoje. Vše za velkoobchodní ceny a s profesionálním přístupem. 

Kvalitní kávová zrna, která vám přijdou k chuti

Zrna jsou základ úspěchu. Bez nich si dokonalý šálek kávy nepřipravíte ani s tím nejlepším kávovarem. Proto tohle není radno podceňovat, zásobovat kancelář nekvalitními zrny nejistého původu se skutečně nevyplatí. Zaměstnanci to totiž brzy poznají a rozhodně je tím nepotěšíte. Spíše ještě podpoříte podrážděnou atmosféru. A to nikdo nechce. Dejte si proto záležet na výběru opravdu kvalitních kávových zrn, s čímž vám moc rádi pomůžeme. 

TIP: Důkazem kvality zrn jsou informace o původu a zpracování na jejich produktové stránce nebo samotné etiketě. Další důležité informace, které je nutné znát, je datum a stupeň pražení. 

Tímto tipem se řídíme celou naši kariéru. Chceme totiž našim klientům prozradit co nejvíce. A jelikož si kávu pražíme i nakupujeme sami, známe dopodrobna každé jedno malinkaté zrnko osobně. Proto vám upřímně poradíme a vybereme přesně tu kávu, která se do vaší kanceláře bude hodit nejvíce. Věřte nám, není káva jako káva.  

 

Degustační sada nejen pro přípravu espressa

Do kanceláří, které primárně preferují espresso a nápoje z něj, doporučujeme Coffee Source směsi kávy. Jsou to dokonale vyvážené blendy různých druhů arabik z celého světa. A abyste je mohli ochutnat všechny a společně se v týmu domluvit, která vám chutnají nejvíce, máme na e-shopu degustační sadu 4 druhů kávyWhite Blend, Black Blend, Dark Star Blend a BIO Směs

Degustační balíček poté máme vytvořený i z našich výběrových káv, které jsou ale vhodnější pro přípravu alternativních metod, jako jsou Hario V60, drip nebo aeropress. Tyto metody jsou o něco složitější a časově náročnější, než zmáčknutí tlačítka na klasickém kávovaru, proto se s nimi v kancelářích setkáte jen výjimečně, ale rozhodně mají také své zastoupení. 

Coffee Source poradenství aneb jsme vaším partnerem

Poradíme vám a podpoříme vaše rozhodování nejen ve výběru vhodných kávových zrn. Máte na pracovišti porouchaný kávovar? Ani to pro nás není překážka, a tak se na nás můžete obrátit i s takovými problémy. Nejsme pouhým prodejcem. Staneme se vaším partnerem v oblasti kávy a kávové technologie. 

Obrátit se na nás můžete s:

  • výběrem vhodného kávovaru či jiné metody přípravy kávy,
  • výběrem těch nejlepších zrn přímo na míru pro vás,
  • porouchaným kávovarem,
  • doplněním kávových zrn,
  • uspořádáním přednášky o kávě, 
  • výběrem a dodáním alternativních metod přípravy kávy,
  • a čímkoliv, co se kávových technologií týká.

Prostě a jednoduše, zajistíme dokonale hladký chod všech nutností v začátku a následně se i postaráme o to, aby vám kávová zrna v kanceláři nikdy nedošla.

Instalace kávovaru i samotný workshop

Máte vybraný kávovar, ale co teď? Nezoufejte, vy se můžete dále věnovat svým pracovním povinnostem. My to zařídíme za vás. Přijedeme, kávovar nainstalujeme tam, kam si řeknete a vás i všechny ostatní naučíme, jak si připravit tu nejlepší kávu. Uděláme z vaší pracovny soukromou profesionální kavárnu plnou nadšených baristů.

Naše nabídka kávovarů:

Chápeme, že každému vyhovuje něco trochu jiného, a tak disponujeme více druhy kávovarů od různých výrobců. 

Kávovary La Marzocco

Maximálně profesionální kávovary a baristické příslušenství italské kvality s letitou tradicí. Toto vybavení můžete vidět v luxusních kavárnách a podnicích, kde majitelům není káva lhostejná. Jste to i vy? Pokud ano, kávovaru od značky La Marzocco nebudete litovat. Najdete mezi nimi jak malé a prostorově skromné kávovary, tak i ty klasické velké, z nichž dýchá majestátnost. Oba typy jsou maximální profesionální a kvalitní. Rozdíl je pouze ve velikosti.

Modbar

Naprosto nevšední značka z Ameriky, která vytvořila nejoriginálnější kávovou technologii všech dob. Modbar díky svému minimalismu srší elegancí. Po jeho instalaci to ani nebude vypadat, že máte v kanceláři kávovar. Celá technologie je totiž schovaná pod plochou baru. Vyčnívá pouze varná hlava kávovaru a parní tryska na šlehání mléka. Díky tomuto uložení si můžete ve své pracovně značně vymýšlet a uspořádat si baristický koutek přesně tak, jak vám to v týmu bude vyhovovat nejvíce. Kávovary Modbar jsou navíc vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů a komponentů. Zde vás žádné kompromisy v poměru designu a výkonu nečekají. 

Kávovary Promac

Jednoduše ovladatelné klasické espresso kávovary, které vám vykouzlí skvělý šálek nejen espressa. Mají plastové komponenty a co se velikosti týče, můžete si vybrat mezi jednopákovým, dvoupákovým nebo třípákovým kávovarem. 

Kávovary Profitec 

Elegantní a nadčasově vypadající kávovary s blyštivě nerezovou konstrukcí. Jsou cenově dostupnější  a na první dojem mohou vypadat složitě, ale opak je pravdou. Vyžadují naprosto stejné postupy jako všechny ostatní. Ale nebojte, to vás i váš tým hravě naučíme. 

Kávovary Iberital

Větší a vzhledově minimalističtější kávovary s estetickým podsvícením. Jejich výhodou může být i velikost, která je velmi kompaktní. Kávovar Iberital se vám vejde i do kanceláře menších rozměrů.

Automatické kávovary Eversys

Káva na jedno zmáčknutí? Ani to není problém. Pokud nechcete procházet složitějším učením nebo se vám v pracovních prostorách často mění obecenstvo, tohle jsou kávovary pro vás. A nebojte, automatika kvalitu neovlivňuje. Tyto kávovary dokáží skvěle našlehat mléčnou pěnu i připravit perfektní espresso s bohatou cremou.

Alternativní přípravy kávy

Je váš tým plný hipsterských kávomilů? Pro ty máme bohatý výběr z alternativních metod, díky kterým si budete moct v práci vychutnat třeba drip nebo jinou filtrovanou kávu. Příprava alternativ je sice trochu složitější, ale není to nic, co byste se nenaučili.

V práci pravděpodobně nejvíce oceníte filtrační stanice. Ty vám totiž umožní připravit více kávy najednou, nejen jednu porci. Můžete tak udělat ráno kolegům radost a zpříjemnit jim ráno šálkem skvělé kávy. 

Tým mladých lidí ocení i matchu nebo chai latte

U kávy to ale nekončí. Můžeme vám dodat i jiné nekávové nápoje, a to oblíbené matcha latte nebo chai latte. K přípravě těchto nápojů potřebujete pouze parní trysku k našlehání mléka a trochu praxe, ale to s celým týmem můžeme natrénovat na soukromém kurzu. Matcha navíc dodává energii o mnoho šetrněji než káva. Může to proto být zdravější alternativa pro ty kolegy, kteří mají třeba vysoký tlak nebo jim prostě káva nechutná.

Pokud tedy s baristickým koutkem v kanceláři začínáte na “zelené louce”, nezoufejte, není to ztraceno. U nás máte z čeho vybírat.

Kávový catering

Sháníte kvalitní kávový catering na firemní večírek či business konferenci? I v takovém případě tu jste správně. Kávové cateringy zajišťujeme na větších i menších akcích, a to se vším všudy (zákusky nevyjímaje, ty ke kávě prostě patří). Vše si přivezeme své, nainstalujeme a poté naši baristé už jen připravují přesně tu kávu, o kterou si účastníci konference či jiného eventu poprosí. Po skončení akce dáme celý prostor do původního stavu tak, abyste to měli bez starostí.

Shrnutí: 

Nejsme pouze prodejce kávy. Jsme vaším profesionálním partnerem v oblasti kávové technologie a nenecháme vás na holičkách. Během naší spolupráce se postaráme o zásoby kávových zrn, kondici kávovaru i vzdělávání vašich zaměstnanců. Pomůžeme vám s výběrem kávy i potřebné technologie. V neposlední řadě také zajistíme kávový catering na vašich firemních událostech. Káva totiž spojuje. Propojme se proto i my. Zanechte nám zprávu v kontaktním formuláři a pojďme se společně pustit do tvorby kávové kultury ve vaší firmě.