Kávové předplatné aneb nekonečná zásoba výběrové kávy

Kávové předplatné aneb nekonečná zásoba výběrové kávy

Máte plný to do list, ale chce se vám spát. Zapnete kávovar s vidinou toho, že si vychutnáte skvělou energizující kávu, která vám umožní začít pracovní den bez padajících víček, ale bohužel si musíte nechat zajít chuť. Sáček od kávových zrn je prázdný a další zásoby neexistují. Tohle není úplně pozitivní první krok vstříc novému dni a tuto situaci nikomu nepřejeme. Proto jsme se rozhodli vytvořit něco, co vám ulehčí práci a ušetří vás tohoto zklamání, které vás sice probudí, ale rozhodně ne tak, jak byste si přáli. Kávové předplatné od Coffee Source je tady!

Kávové předplatné od Coffee Source

Pravidelné dodávky kávy? Automaticky? Ano! A bez starostí. 

Tuto službu jsme připravovali opravdu dlouho. Přemýšleli jsme, jak to udělat co nejlépe. Jak připravit interní systémy tak, aby bylo předplatné opravdu spolehlivé jak pro nás, tak především pro vás. Příběh, který jsme vyprávěli na začátku tohoto článku se už nikdy nesmí opakovat. O to se postaráme.

Věděli jste, že…

… u našeho předplatného nemusíte nutně platit cokoliv dopředu?

… si můžete zvolit frekvenci dodávek tak, jak se to hodí vám a ne dodavateli?

… předplatné jde kdykoliv pozastavit na dobu určitou (například kvůli dovolené)?

… můžete nastavení předplatného upravovat jednoduše ve vašem zákaznickém účtu?

To vše je možné a to vše u nás dostanete. U nás nebudete potřebovat žádné vysoké sumy na to, abyste si kávu předplatili a ani se nemusíte vázat množstvím odběru. U Coffee Source zaplatíte pouze ty balení kávových zrn, které vám skutečně dopravíme. Díky tomu nebudete muset myslet na doplnění zásob kofeinu a tyto mozkové kapacity budete moct investovat do přínosnějších aktivit. 

Pro koho je kávové předplatné vhodné?

  • Pro všechny milovníky kávy, kteří si ji rádi pravidelně připravují doma.

Možnosti předplatného

Pokud se rozhodnete si kávová zrna předplatit, bude třeba si ujasnit pár skutečností. Při volbě předplatného je totiž potřeba zadat frekvenci dodávek, velikost balení a typ kávy (zda ji využijete na filtr nebo na espresso). 

Položte si proto tyto základní otázky – kolik kávy týdně vypijete a jaká je vaše nejoblíbenější metoda přípravy kávy. Podle odpovědí se následně rozhodujte při výběru předplatného. Nebojte se ale, že by tato vaše rozhodnutí byla neměnná. Před každým dalším balíčkem můžete frekvenci i množství a účel kávy změnit. Stačí nás se svými novými požadavky kontaktovat na objednavky@coffeesource.eu a my vám moc rádi vyhovíme. Kávové předplatné si dokonce můžete pozastavit na dobu určitou. Pokud například víte, že jedete na dovolenou nebo vás čeká náročné stěhování, při kterém byste se s kurýrem jen těžko naháněli po městě, dejte nám vědět a společně se domluvíme, na jakou dobu předplatné pozastavíme.

Dodávky si můžete nastavit v těchto frekvencích:

  • 1x týdně
  • každý druhý týden
  • každé tři týdny 
  • každý měsíc

Balení kávy dodáváme ve velikosti buď 250 gramů nebo 1000 gramů. Počet těchto balení je však libovolný. Pokud tedy máte spotřebu kávy opravdu vysokou, třeba díky vyššímu počtu členů vaší domácnosti, není to pro nás žádný problém. Upražíme vám tolik, kolik jen budete potřebovat.

Častěji a po menších balení vs. delší frekvence a vyšší počet balení

Čerstvost kávy je stěžejní. Určuje její kvalitu a správnou chuť. A jak dlouho zůstane káva čerstvá? Již otevřená zrna při správném skladování vydrží plus mínus týden. Mletá káva má svůj čas slávy za sebou již po několika hodinách. Proto se raději přikláníme k častějším dodávkám s menšími počty balení. Tak se vám zaručeně nestane, že by váš šálek kávy po nějaké době chutnal jinak, hůř. Čerstvá káva každý týden nebo dva zajistí spokojenost vašich chuťových buněk. 

Na výběr máte ale ještě něco. A to druh kávy. Máte raději směs různých druhů káv nebo preferujete jeden čistý původ a zpracování? Po zvolení této skutečnosti už stačí jen zadat fakturační údaje a můžete se radovat z automatické pravidelné dodávky voňavé kávy až k vám domů.

Jak to celé funguje? 

Celý proces je jednoduchý a uživatelsky přátelský. Nemusíte vyplňovat žádné nadbytečné informace, číst zdlouhavé podmínky ani nic nastavovat. Objednávka předplatného funguje stejně tak, jako ostatní jednorázové nákupy z e-shopu. Jak tedy na to?

  • Na e-shopu Coffee Source si v nabídce Naše káva najdete Kávové předplatné a vyberete si, zda chcete předplatit směs zrn nebo kávu výběrovou
  • Na produktové stránce po vás budeme chtít uvést doplňující informace. Hmotnost balení, jejich počet a typ. V případě blendu budete mít přímo na výběr, který preferujete. Pokud zvolíte předplatné výběrové kávy, stěžejní pro nás bude informace, jestli kávu budete využívat na espresso nebo filtr. 
  • V košíku následně zadáte informace o své platební kartě, díky čemuž si budeme moci předplatné odbavovat i nadále, dokud ho nezrušíte. 
  • Během následujících dvou pracovních dní vám kurýr GLS přiveze objednanou kávu, kterou si můžete klidně vychutnávat a pustit z hlavy to, že možná brzy dojde a vy budete muset objednat další. 
  • Po uplynutí období, které jste si sami nastavili, dorazí kurýr znovu se stejným balíčkem.
  • Zásoba kávy bude doplněna. Bez starostí. 

Jak bude předplatné spárované s vaším bankovním účtem? 

Platíte si například nějaké streamovací portály? Nebo telefonní tarif? Tohle je stejné. Každý měsíc vám přijde na e-mail automatická rekapitulační objednávka, ve které vás informujeme o dalším předplatném. Pokud z vaší strany nejdojde ke zrušení, peníze se z vaší karty samy odešlou, čímž bude automatická objednávka zaplacena a odbavena. Jak už bylo psáno výše – žádné přebytečné finanční částky. Platíte jen za to, co skutečně dostanete. 

A jakou kávu můžete v předplatném očekávat? 

V případě směsí kávy, máme na výběr čtyři varianty. Všechna zrna jsou ale 100% arabiky a pocházejí z těch nejlepších podmínek. Ty mají následně i při přepravě, pražení a celkové manipulaci. 

  • Dark star – hořké tóny s nádechem lískových ořechů 
  • White blend – jemná chuť s květinovým aroma
  • Black blend – mírně hořký blend s marcipánovou chutí
  • Bio směs – zrna z ekologického zemědělství s nádechem mléčné čokolády

Všechny tyto blendy tvoří dva různé druhy kávy a hodí se především pro přípravu espressa pomocí pákových nebo automatických kávovarů.

Pokud si objednáte předplatné výběrové kávy, čeká vás poněkud jednodušší výběr. V tomto případě nás bude zajímat pouze to, zda si doma připravujete filtr nebo využíváte espressovač. Každá zásilka tak pro vás bude překvapením – nikdy nevíte, zda dorazí zrna z Hondurasu, Etiopie, nebo jiného koutu světa. Budete mít tak možnost ve svém šálku ochutnat nové chuťové kombinace.

Podle vašeho oblíbeného stylu přípravy kávy (espresso či alternativní metody), který nám pomocí tlačítka na produktové stránce kávového předplatného sdělíte, vyhodnotíme, která káva se do vaší domácnosti hodí nejvíce. Jak jsme ale už psali výše, u jedné to nezůstane. Díky předplacení výběrové kávy získáte tudíž i možnost ochutnávat nové výběrové kávy z jiných koutů světa než jsou ty, na které jste zvyklí.

Objednejte si naše předplatné a užívejte si konečně nekonečné množství kávy. Odpadne vám jedna velká starost – hlídání zásob. Nechte to na nás.